jalkahoidot

Anna jaloillesi ansaittua hyvinvointia, virkistystä ja hemmottelua!

Jalkahoitojen tekemisestä minulla on yli 20 v. kokemus.

 Jalkahoitoon tullessa katsotaan aluksi jalkojen kunto ja hoidon tarve. Kaikilla meillä on erilaiset jalat, siispä hoito koostuu tarpeen mukaan seuraavista toimenpiteistä:
Jalkakylpy,   kovettumien ja karheuksien poisto, kuorinta, kynsinauhojen hoito, känsien poisto, kynsien leikkaus+viilaus, kynsien ohennus poralla, syylähoidon aloitus, raspaus, rasvaus, hieronta, kotihoito-ohjeet.

Jalkahoito  n. 1h      70 €

Jalkahoito 75-90 min.   85 €
jaloille, joissa on enemmän hoitamista, esim. sienikynnet, paljon kovettumia/kynsivaivoja. Ns. Vaativat jalat- hoito.

Jalkahoito 1h + lakkaus*   75€

Osajalkahoito    30 min.    39 €  
yksittäisiä hoitotoimenpiteitä ajan sallimissa rajoissa esim. kynsien leikkaus/ohennus, sisäänkasvaneen kynnen hoito, känsien poisto, syylän hoito, halkeilevan kantapään hoito, sienikynnen hoito tms.

Ihanan kevyet jalat -hoito 75-90 min.  85 €
perusjalkahoidon lisäksi hierontaa jaloille.

Diabeetikon jalkojentutkimus n.20-30min.  30€                                              Sis.tuntotestaukset, valtimoiden pulssitunnustelu, ihon ja kynsien kunnon tarkistus, nivelten liikkuvuus varpaissa/ jalkaterässä, asentovirheet painannekuvalla, jalkojen kotihoito-ohjeet, riskiarviolomakkeen täyttö. (käy muillekin kuin diabeetikoille!) Esim. jalkahoidon yhteydessä.

Yksilölliset silikoniortoosit  alkaen 15 €
varpaiden asentokorjauksiin. Isommat orteesit alk.25€

Jalkojen painannekuvatutkimus Podotrack 5€/ kpl  hoidon yhteydessä

Vyöhyketerapia   1h  72€ *
Vyöhyketerapia on kehon omia voimavaroja tukeva hoito. Painellaan ja hierotaan mm.  jalkapohjissa olevia  hermopäätteitä; vyöhykkeitä ja akupisteitä. Käsittelyalue polvesta alaspäin jalat, sis. jalkakylpy.

Podofix-kynnenoikaisuhoito   55€                                                              Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito, sis. kynnen hoitotoimenpiteen ja tarkastuskäynnin. Podofix-kynnenoikaisumenetelmä soveltuu lähes kaikkien epämuotoisten, sisäänkasvaneiden ja taipuneiden kynsien hoitoon. Oikaisuhoito perustuu aktiiviseen liuskaan, johon on kiinnitetty rautalankajousi. Liuska liimataan kynnelle haluttuun kohtaan ja jousi kiristetään. Kynnen reuna /reunat nousevat ja kipu poistuu muutamassa päivässä, joskus jopa heti. Toimenpide itse on kivuton ja tehokas. Liuskaa vaihdetaan noin viiden viikon välein (tapauskohtaisesti, liuska voi pysyä jopa kuukausia) kunnes saavutetaan haluttu tulos. Ennen Podofix-asennusta kynnen tulee olla kaksi viikkoa ilman lakkaa ja yksi viikko ilman rasvaa. Asiakkaan tulee olla motivoitunut hoitoon, joka kestää jopa puoli vuotta.

Tällä sivulla Alv 0%,  paitsi *-merkityt sisältää alv 24%.
Lakkaus* ja lakkapullo* mukaan 10€.