kasvohoidot

Kosketusta ei korvaa mikään laite! Tarjoan sinulle tehokkaita ja nautinnollisia  hoitoja luonnonkosmetiikalla toteutettuna.

Hoitolasarjana on pääsääntöisesti kotimainen Ekopharma.  Lisäksi löytyy muutakin luonnonkosmetiikkaa. Näitä on myös kotihoitotuotteiksi myynnissä.

Ennenkuin kasvohoito aloitetaan, katsotaan ja tuumataan yhdessä ihosi kunto ja hoidontarve. Hoitoaineet valitsen senhetkisen ihosi tilanteen ja ihotyyppisi mukaan.

Kasvojenpiristys     1h   82€
Kun haluat virkeyttä kasvoillesi!
Alkupuhdistus, kuorinta, hoitoaineet, lyhyt hieronta, naamio.  Lisäksi kestovärit kulmiin ja ripsiin. 

Rentouttava ja kosteuttava kasvohoito     1h   75 €
Käy kaikille, vaikka ensimmäiseksi kasvohoidoksi. Alkupuhdistus, kuorinta, rentouttava hieronta hartioilta kasvoille, hoitoaineet, naamio.

Puhdistava kasvohoito   1h 75 €      1.5 h 87  €
Epäpuhtaan ihon syväpuhdistava hoito.
Alkupuhdistus, höyrytys,  kuorinta/ ultra, epäpuhtauksien poisto, tehohoitoaineet, lymfahierontaa rauhoittamaan ja puhdistamaan ihoa, naamio. (Dermaplanning-veitsikuorinta + 25€)


Täydellinen kasvohoito   n. 1h 30 min  95 €
Tämä on perusteellinen  hoitopaketti!   Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta/ultra, epäpuhtauksien poisto, kulmakarvojen siistiminen, huuli- ja leukakarvojen poisto, lempeä hieronta hartioilta kasvoille, tehohoitoaineet, naamio. (Dermaplanning + 25€)

Dermaplanning kasvohoito  1h 82€
Tehokkaasti ihoa kirkastava hoito. Hoidossa ihon pinnalta kuoritaan kuollut ihosolukko ja hentoinen karvoitus kirurgin veitsellä. Alkupuhdistus, höyrytys, hoitoaineet, toimenpide, naamio.

Lymfaattinen kasvohoito  1h  74  €
Lymfanestekiertoa vilkastuttava kasvojen, kaulan, niskan ja rintakehän alueen kevyttä hierontaa. Poistaa turvotusta, lisää kimmoisuutta ja virkistää kasvojen ilmettä.  Suositus sarjahoitona. Ihotyypin mukaiset hoitoaineet, hieronta ja naamio.  

Luonnollinen kasvojen kohotus/ rentoutushoito  1h  74  €
(Rejuvanessence A.L.T.) Kaunistava ja erittäin rentouttava luonnonmukainen kasvojenkohotusmenetelmä, joka antaa tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Suositus sarjahoitona, sis. 6 erilaista hoitokokonaisuutta. Hoidoissa käydään läpi kasvojen ja pään alueen lihakset kevyellä sidekudoshieronnalla.  Hoitoaineet, käsittely, naamio.