vyöhyketerapia vauvoille

Vyöhyketerapia vauvoille      1h (käsittelyaika n. 30 min.)    45 €

Vyöhyketerapia on turvallinen ja lääkkeetön hoitomuoto vauvan hoidossa. Levoton, itkuinen ja huonosti nukkuva vauva voi saada avun melko nopeastikin. Hoidon periaate on sama kuin aikuisellekin, mutta vauvojen vyöhyketerapia on paljon hellävaraisempaa.

Hoito alkaa vauvan hieronnalla, jossa käydään läpi kehon vyöhykkeitä. Jalkaterien heijastuspisteet ovat tärkeitä käsiteltäviä alueita. Hoito rentouttaa lasta; pienet lihakset voivat olla jäykkinä paljosta itkemisestä. Ruoansulatuskanava aktivoituu, monestikin vatsa alkaa toimia tehokkaasti. Myös pissaa erittyy enemmän -> vauvaa janottaa hoidon jälkeen.

Normaalisti hoitokertoja on noin kerran viikossa 3-5 kertaa yhteensä. Koliikkivauvan ollessa asiakkaana hoito olisi hyvä tehdä alkuun joka toinen päivä, kuusi hoitoa kahden viikon sisällä. Monesti 6-7 hoitokertaa yleensä riittää koliikkiin avuksi. Joskus taustalla voi olla muita ongelmia, kuten puhkeavia allergioita tai infektioita, joihin vyöhyketerapiasta ei saa apua.
Hoitoon aikaa varataan tunti (pukemiset, syötöt, keskustelut). Itse vauvan käsittely kestää noin puoli tuntia, riippuen tapauksesta. Kotikäyntinä myös mahdollista, jolloin hintaan lisätään kotikäyntilisä.

Hinta sis. alv  24%